Code On Meetup Vol. 7: Holiday edition

Code On Meetup Vol. 7: Holiday edition

U četvrtak, 20.12.2018. godine s početkom u 14h u Code Hub-u Mostaru održan je i poslijednji Code On Meetup Vol. 7: Holiday Edition.

Ulaskom u Decembar počinje period u kojemu se pravi presjek svega urađenog u protekloj godini. Kada se uzme u obzir da je ovo bila godina u kojoj je Mostar, zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku, dobio prvi coworking prostor u središtu grada i na taj način stao rame uz rame svjetskim metropolama za  2018. godinu možemo reći da je bila vrlo uspješna.

Kako bi se na prigodan način obilježili svi rezultati postignuti u prethodnoj godini i odlična saradnja između INTERA TP-a  i Agencije PRomotion organiziran je Meetup. Meetup je okupio sve predstavnike INTERA Tehnološkog Parka, stanare poslovnog inkubatora te korisnike Code Hub-a Mostar, gdje su u opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, razmijenjivali iskustva o svom poduzetničkom putu, ali i razgovarali o startup sceni u Hercegovini.

Ovo izdanje Code On Meetup-a ujedno je i posljednje koje INTERA Tehnološki Park organizira u suradnji s agencijom PRomotion kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Comments: 8.139